Om

image

Jeg hedder Jeanette, bor i Nordsjælland og har to børn. Udover mit arbejde tilbringer jeg meget tid med min familie og venner, laver kreative projekter og elsker al ketchersport. Jeg nyder det smukke og unikke, elsker at fotografere, nyde god mad og skøn musik. I min verden er det vigtigt at lave noget som giver mening og glæde. Om det er sport, kreative processer, dit arbejde eller at være sammen med venner eller familie er ligegyldigt. Bare du får energi af det og det gør dig glad.
I starten af sommeren 2015 blev jeg færdig som positiv psykologi vejleder.
Det har været et super godt forløb med søde og inspirerende mennesker og en masse spændende læring. I mit daglige arbejde indenfor det naturfaglige område som laborant samt mit kreative arbejde med kunst, er det et godt supplement som jeg kan bruge begge steder og selvfølgelig på bloggen her. På bloggen vil jeg også dele gode ideer, små hverdagshistorier, indlæg, billeder og musik.

😊 Jeanette

Copyright

Alle tekster og billeder er lavet af mig (med mindre andet er skrevet) og jeg har ophavsretten dertil. Ønsker du, at kopiere et billede kan du kontakte mig på mail: jeanettewlarsen@gmail.com

Du kan se mere om mig og min kunst på http://www.jeanettewettersteinlarsen.com

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s