Om

image

Jeg hedder Jeanette og bor sammen med min mand og vores to drenge. Udover mit arbejde tilbringer jeg meget tid med min familie og venner, laver kreative projekter og elsker al ketchersport. Jeg nyder det smukke og unikke, elsker at fotografere, nyde god mad og skøn musik. I min verden er det vigtigt at lave noget som giver mening og glæde. Om det er sport, kreative processer, dit arbejde eller at være sammen med venner eller familie er ligegyldigt. Bare du får energi af det og det gør dig glad.
I starten af sommeren i år blev jeg færdig som positiv psykologi vejleder.
Det har været et super godt forløb med søde og inspirerende mennesker og rigtig gode emner. I mit daglige arbejde indenfor det naturfaglige område som laborant samt mit kreative arbejde som autodidakt kunstner, er det et godt supplement som jeg kan bruge begge steder og selvfølgelig på bloggen her. På bloggen vil jeg også dele gode ideer, små hverdagshistorier, indlæg, billeder og musik.

Copyright

Alle tekster og billeder er lavet af mig (med mindre andet er skrevet) og jeg har ophavsretten dertil. Ønsker du, at kopiere et billede kan du kontakte mig på mail: jeanettewlarsen@gmail.com

Du kan se mere om mig og min kunst på http://www.jeanettewettersteinlarsen.com

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s